Ugradnja ekstenzija od prirodne kose

jelena_ekstenzije_2

 

Ekstenzije za kosu mogu začarati Vašu kosu i dati joj željenu duljinu i punoću. Kosa s ekstenzijama djeluje bogato, lakše se dobije željena forma nego s prirodnom kosom.

Želite li samo popuniti volumen vaše kose, ili pramenovima oživiti boju vaše kose, ili jednostavno ne možete dočekati da vaša kosa naraste, mi ćemo vam to omogućiti ugradnjom vrhunskih extenzija.

 

U ponudi imamo isključivo extenzije vrhunske kvalitete 100% prirodna djevičanska kosa debljina ekstenzije 1 gram, također debljina ekstenzije na početku kod kerstinskog spoja i na kraju je jednaka. Garantiramo da će kosa koju ste kod nas ugradili biti iste kvalitete minimalno 6 mjeseci.  Naša kosa je Ruskog i Kineskog porijekla, što znalcima govori o visokoj kvaliteti izuzetno tražene kose.

 

 

 

 05022010046Postoji nekoliko tehnika ugradnje ekstenzija za kosu, no najkvalitetnija i najraširenija je ugradnja pomoću spojeva keratina koji su potpuno prirodni i ne štete Vašoj kosi .

Postupak ugradnje ekstenzija zahtjeva profesionalnog hair extension speta koji će vas znati ispravno savjetovati o potrebnom broju extenzija, odabiru boje i teksture ekstenzija koja će se najidealnije uklopiti da bi se postigao prirodan izgled.

Ukoliko je Vaša prirodna kosa ravna ugradit ćemo Vam extenzije ravne teksture , također postoje i valovite i jako kovrčave. To je izuzetno važno zato da možete kosu sa ugrađenim extenzijama posušiti i prirodno bez pomoći sušila a da sva kosa djeluje jednako prirodno iste teksture. Extenzije postoje u 30 tak nijansi tako da se odabire boja prema vašoj prirodnoj, često se izabire više nijansi za prirodniji izgled.

 

 

 

 

21Sam postupak ugradnje traje od 2 do 4 sata, zavisno od kolićine extenzija koja se ugrađuje.

Postupak je potpuno ugodan i bezbolan, ugradnja uvijek poćinje od potiljka pa se nastavlja prema gornjem dijelu glave.

Količina extenzija koja je potrebna ovisi o dužini i gustoći Vaše kose. Odnosno što je kosa kraća i gušća to će biti potrebno više extenzija da bi se postigla prirodna duga i bujna frizura. Uglavnom se ugrađuje od 100 do 200 pramenova

 

 

Extenzije je potrebno njegovati kao što njegujete i svoju prirodnu kosu. Šampon koristite slobodno i dalje onaj koji odgovara vašem tipu kose (osim uljnih šampona jer oni mogu utjecati na omekšavanje keratinskih spojeva na extenzijama). Svakako koristite dosta regeneratora i obavezno jednom tjedno maska i pakung za kosu koja će nahraniti i Vaše extenzije i dati im sjajni i podatni izgled.

Na dnevnoj bazi koristite silikon za kosu i tekuće kristale pogotovo nanosite na vrhove kako bi Vaše extenzije dugo izgledale zdravo i lepršavo.