Njega stopala

 

CALLISTO BEAUTY FEET - Kraljevska njega stopala

 

photo_spa_footNjegujućom kupkom  započinje poseban obred njege stopala. Ulje čajevca ima blago opuštajuća i dezinfekcijska svojstva. Poseban piling za stopala i noge odstranjuje sve nečistoće, mrtve stanice kože i stimulira proces obnavljanja kože. Mikrokristali iz mineralima bogate soli i odabrana mješavina prirodnih ulja brinu za baršunastu glatkoću kože. Bogata maska hrani, osvježava i odmara noge. Za kraj još samo ostaje da uživate u opuštajućem djelovanju luksuzne bogate kreme za stopala. Zahvaljujući ekstraktima prirodnih eteričnih ulja, kamfor, mentol, lanolin te ružmarinu, planinskom boru i lavandi , ovaj hranjivi tretman omekšava kožu i vraća joj elastičnost.  Također dermatološki ispitano i za dijabetičare.

 

 

PARAFINSKE KUPKE ZA STOPALA

peaujm2

 

Parafinska kupka je namijenjena intenzivnoj njezi, vlaženju i stimulaciji dubinskog sloja kože. Nakon njege, koža je iznimno meka i glatka. Parafinska kupka je iznimno blagotvorna za ublažavanje reumatskih teškoća, natečenost nogu i upalu zglobova i tetiva.

Liječnici su otkrili da blagotvorno djelovanje parafinske kupke traje tjednima dulje od ostalih toplih terapija.
Parafinska kupka je idealan završetak svakog tretmana njege stopala, jer ćete se nakon njega osjećati odmoreno i svježe.

 

 

 

 

 

RELAKSIRAJUĆA MASAŽA STOPALA

130 4992x3320 300dpi all-free-download.com 3776956

Rijetko što može tako opustiti kao dobra masaža stopala. Umorna stopala postaju lagana, a cijelo tijelo osvježeno. Stopalo, a pogotovo taban, sadržava tisuće živčanih završetaka pa kad se masiraju, ujedno se stimulira i cijelo tijelo. Redovitom masažom održava se pokretljivost stopala i njihovo zdravlje. Stopala su veoma izložena stresu. Nose cijelu težinu tijela, a dodatni, bitan izvor fizičkog stresa su tvrde podloge u urbanim , obuća te poslovi koji posebno opterećuju stopala. Zbog svih navedenih razloga masaža stopala je idealno rješenje.

 

NJEGA STOPALA


BreakFree-Maldives-Main-Beach-Gold-Coast-maldives-salon-foot-spa

Osnovna zadaća njege je zaštita stopala i noktiju, te sprječavanje traumatskih promjena na njima. Noge nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom njegom jer zdrava i njegovana stopala utječu na zdravlje cijelog tijela. Lijepa, njegovana stopala, pravi su ukras tijela svake žene.